Esthetische Tandheelkunde

Esthetische Tandheelkunde /// Esthetic Dentistry

Esthetische Tandheelkunde

Wanneer ?

Indien een patiënt niet meer durft lachen , complexen krijgt bij het openen van de mond , niet met mensen durft omgaan, hand voor zijn mond houden bij het spreken of lachen  zodanig dat zijn tanden niet gezien worden.

Patienten willen voornamelijk esthetische tandheelkundige behandelingen bij tanden verkleuringen ( wegens inname van veel antibiotica tijdens de jeugdjaren ), tanden die over elkaar lopen (meestal hebben ze geen orthodontisch apparaat gedragen wanneer het nodig was), enz…

Wat doen?

Een consult nemen bij 1 van de tandartsen van dentalcare-clinic.be in Antwerpen . De tandarts zal eerst de mond volledig nachecken . Vooraleer met esthetiche behandelingen te beginnen, zal de tandarts eerst  de nodige behandelingen uitvoeren : vullingen in orde brengen  , infecties behandelen  , tanden extraheren  , ontzenuwingen , tandvlees behandelingen , orthodontie, enz…Alleen maar als de mond volledig in orde is, dan kan de tandarts over esthetische tandheelkunde spreken .

Welk zijn de Mogelijkheden ?

Er bestaan verschillende estheische behandelingen , naargelang de wens van de patiënt en de mogelijkheden in de mond.

  1. Bleaching: Het witten van de tanden .
  2. Veneers of Facetten : kunnen in composiet of in porselein vervaardigd worden
  3. Witte Kronen : bestaan in verschillende materialen.

 Conclusie:

Indien u geinteresseerd zijt in esthetische tandheelkunde , gelieve dan een afspraak te nemen bij 1 van de tandartsen van dentalcare-clinic.be in Antwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments 7

Comments are closed.

Call Now ButtonTEL: 03 231 64 68