Cosmetische tandheelkunde

Het corrigeren van dentale onvolkomenheden.

Esthetische tandheelkunde betreft het corrigeren van dentale onvolkomenheden om het uiterlijk van uw glimlach te verbeteren. Wij bekijken en analyseren de positie van uw tanden, de symmetrie, grootte en vorm, de schaduw van elke tand, en de positie van het tandvlees voor een volledig behandelingsplan om u de glimlach te geven die past bij uw gezicht en karakter. Uw glimlach, daar gaan we voor!

Tanden bleken:

In onze praktijk kan u terecht voor het bleken van tanden die te grijs of te geel zijn of met onvolkomenheden in de kleur. Bleken kan in de praktijk op de tandartsstoel met gel en een lamp (ongeveer 1 uur), ook thuis (ongeveer 12 dagen), en ook inwendig bleken van de tanden is mogelijk na endodontische behandeling. De resultaten zijn zeer beperkt met zeer donkere of bruine tanden. De tandarts zal u helpen te bepalen welke methode het meest geschikt is voor uw behoeften. De behandelingen zijn uitgebreid geëvalueerd. Ze zijn veilig en met bewezen resultaten. Onze behandelingen verlichten de schaduw van uw glimlach.

Een kroon:

Omsluit volledig een tand of een tandheelkundig implantaat. Kronen zijn vaak nodig wanneer een grote holte de gezondheid van een tand bedreigt.

Een brug:

Is een tandheelkundige ingreep gebruikt om een ontbrekende tanden te vervangen door een kunstmatige tand en deze definitief te verbinden aan aangrenzende tanden of tandheelkundige implantaten.

Uw gebit vaart er wel bij!

Een facet-veneer:

Is een dunne laag materiaal geplaatst over een tand, hetzij om de esthetiek van een tand verbeteren of een beschadiging van het oppervlak van een tand te verhullen. Er zijn twee belangrijke soorten materiaal voor fineer: composiet en tandheelkundig porselein.

Een tandvlees-lift:

Is een cosmetische tandheelkundige procedure die het tandvlees verhoogt en vorm geeft. Deze procedure betreft het aanpassen van het weefsel en/of het onderliggende bot om langere of symmetrische tanden te maken, waardoor de lach esthetischer en aangenamer wordt. Deze procedure wordt meestal gedaan om uw glimlach te verbeteren of asymmetrisch tandvlees in evenwicht te brengen.

Een volledige rehabilitatie van het gebit:

Een volledige rehabilitatie van het gebit met esthetische tanden is in sommige gevallen echt noodzakelijk. De Dental Care Clinic adviseert en begeleidt u bij de rehabilitatie en het behandelingsplan. Wij maken gebruik van de nieuwste  technieken en de beste materialen om uw gebit te herstellen en helemaal op punt te zetten.   U wilt toch ook opnieuw een gezond gebit en een stralende glimlach?

Maak vandaag nog een afspraak!

Call Now ButtonTEL: 03 231 64 68