Implantaten

Implantaten zijn een belangrijke specialiteit
van Dental Care Clinic.

Ons team bereikt in alle opzichten opmerkelijk mooie resultaten en dit niet in het minst door onze jarenlange ervaring in deze materie. Tandheelkundige implantaten zijn een van de innovatieve en revolutionaire behandelingen op het gebied van de restauratieve tandheelkunde. Ze maken het mogelijk om ontbrekende tanden te vervangen met kunstmatige tanden die voelen en handelen als echte tanden.

Wat zijn implantaten?

Implantaten zijn kunstmatige vervangende tanden ontworpen om een deel te worden van het gebit en hetzelfde doel te dienen als de oorspronkelijke tanden. Implantaten worden gebruikt om één of meer ontbrekende tanden te vervangen en worden gemaakt van een kunstmatige tandwortel en een tandheelkundige kroon. Zij kunnen ook als ondersteuning dienen voor bruggen en gedeeltelijke of volledige prothesen. Tandheelkundige implantaten zijn bekend om hun comfort, functionaliteit en esthetisch blijvende resultaten.

Tandzorg zoals het hoort

Waarom zijn tandheelkundige implantaten een verbetering
ten opzichte van het traditionele kunstgebit?

Hoewel het traditionele kunstgebit bepaalde voordelen heeft, zijn er toch heel wat problemen met deze dentale oplossing. Tandheelkundige implantaten zijn vervangingen voor ontbrekende tanden. Ze zijn speciaal ontworpen voor de meest nauwkeurige pasvorm en zijn uitgegroeid tot een feitelijke deel van uw mond, net als een natuurlijke tand. Dit kan kauwen, spreken en de totale uitstraling van uw tanden verbeteren.

Wat brengt de procedure van tandheelkundige
implantaten procedure met zich mee?

De tandheelkundige implantaten worden geplaatst met een dun anker, bevestigd aan de kaak onder het tandvlees. Op een paar maanden tijd zal het anker zich hechten aan het kaakbot. Zodra de hechting van het implantaat heeft plaatsgevonden, zal een op maat gemaakte kroon worden bevestigd aan het anker, een nieuwe tand die eruit ziet en voelt als een echte tand.

Maak vandaag nog een afspraak!

TEL: 03 231 64 68